Greenalls Blood Orange Gin 37,5% 0,7l




Doplňkové parametry
| Kategorie: | Giny |
|---|---|
| EAN: | 5010296011203 |
| Objem: | 700ml |
| Obsah alkoholu: | 37,5% obj. |
| Země: | Anglie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
| Zástupce výrobce v EU : | Premier Wines & Spirits, s.r.o. |
|---|---|
| Adresa zástupce v EU : | U Silnice 949, 161 00 Praha 6, Česká republika |
| E-mail zástupce v EU : | info@premierws.cz |
Související produkty
Poctivý anglický gin, který neobsahuje žádné přidané cukry ani umělá sladidla. Infuzován je přírodními borůvkami,...
Díky infuzi lesních plodů - především malin a ostružin - vzniká velmi jemný gin, který je ideálně vybalancován a...
Ručně vyráběný anglický gin. Značka Greenall's se může pyšnit 250 let dlouho tradicí - a na tradici je kladen důraz i...
Španělský růžový gin MG je plný chutě jahod, které byly poctivě macerovány v destilátu. Navíc se může pyšnit tím, že...
Kvalitní gin původem z Belgie, který byl v této variantě obohacen o typické aroma černého rybízu. Došlo tak k...
Belgický gin Kensington založený především na typické chuti jalovce je v této variantě doplněn chutí červených...
Pečlivě vyladěný prémiový italský gin Vzniká macerací kůry ze sicilských červených pomerančů v obilném destilátu...
Prémiový italský gin, který se vyrábí náročnější metodou vakuové destilace, která výrazně napomáhá zachování chuti a...
Podobné produkty
Jemný gin doplněný líbivým aroma jahod je jako stvořený k míchání s kvalitním tonikem. V letním drinku vás skvěle...
Osvěžující francouzský gin se šťavnatou chutí zralého vodního melounu. Díky výrobě z hroznů má mimořádně jemnou a...
Prémiový gin, který vyniká svou jemností a vyváženou chutí, což z něj činí ideální volbu pro milovníky kvalitních...
Prémiový anglický gin, který vznikl kombinací kvalitního ginu a výhradně přírodních složek k dochucení a zjemnění ....
Magicky modrý gin na základě ginu London Dry Barvy je docíleno pouze přírodní cestou - po smíchání s tonikem dojde k...
