Anton Kaapl Jablkovice s medovými víčky 35% 0,5l
Vyrobeno macerací medových víček od včel chovaných v panenské přírodě na pomezí Třeboňské pánve a Novohradských hor v naší výborné jablkovici. Obsahuje jablkový destilát, mateří kašičku, propolis, pyl, med a je naředěna demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Obsahuje „dietních“ 24 až 27 gramů cukrů v litru destilátu. Typický je jemný zákal.
Ročně můžeme vyrobit vždy pouze omezené množství této speciality. Včelky našemu tempu nestíhají…
NECHLADIT, NEMRAZIT
Vyrobeno macerací medových víček od včel chovaných v panenské přírodě na pomezí Třeboňské pánve a Novohradských hor v naší výborné jablkovici. Obsahuje jablkový destilát, mateří kašičku, propolis, pyl, med a je naředěna demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Obsahuje „dietních“ 24 až 27 gramů cukrů v litru destilátu. Typický je jemný zákal.
Ročně můžeme vyrobit vždy pouze omezené množství této speciality. Včelky našemu tempu nestíhají…
NECHLADIT, NEMRAZIT
Anton Kaapl (1884 – 1948) zakladatel rodinné tradice pálení ovocných destilátů, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice 1928 – 1932, příslušník jednoho z nejstarších rodů žijící v obci Jílovice (Gilowitz) minimálně od roku 1586. Rodinný lihovar v Jílovicíh vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Ochrannou známku na značku Anton Kaapl lihovar získal v roce 2018.
Kromě České republiky je značka chráněna celosvětově díky mezinárodnímu systému ochranných známek v rámci Světové organizace duševního vlastnictví WIPO
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovocné pálenky |
---|---|
Objem: | 500ml |
Obsah alkoholu: | 35% obj. |
Země: | Česko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Anton Kaapl (1884 – 1948) zakladatel rodinné tradice pálení ovocných destilátů, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice 1928 – 1932, příslušník jednoho z nejstarších rodů žijící v obci Jílovice (Gilowitz) minimálně od roku 1586. Rodinný lihovar v Jílovicíh vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Ochrannou známku na značku Anton Kaapl lihovar získal v roce 2018.
Kromě České republiky je značka chráněna celosvětově díky mezinárodnímu systému ochranných známek v rámci Světové organizace duševního vlastnictví WIPO.