WormUp Lahodní cvrčci v bílé citronové čokoládě 20g

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2024
Možnosti doručení
Kód: 5469
99 Kč –30 % 69 Kč
WormUp Lahodní cvrčci v bílé citronové čokoládě 20g
WormUp Lahodní cvrčci v bílé citronové čokoládě 20g
Akce
99 Kč –30 %
Pečlivé balení
Pečlivě zabaleno
99,8% úspěšnost doručení
Rychlé doručení
Rychlá expedice
Do 24 hodin na cestě
Skvělé ceny
Atraktivní ceny
Akce, slevy, výhodné balíčky

Lahodní cvrčci v bíle citronové čokoládě

Sušené cvrčky obalíme v rozpuštěné bílé čokoládě a přidáme trochu kyselosti. Tato kombinace chutná hlavně milovníkům sladkého ale je ozvláštněna trochou kyselé chuti, takže si můžete dopřát výživnou pochoutku, která je v mnoha ohledech lepší než většina jiných sladkostí.

Proč právě cvrčci

Z výčtu jedlého hmyzu, jsou cvrčci vedle červíků tou nejchutnější variantou jedlého hmyzu. 

Lahodní cvrčci jsou oproti Křupavým červíkům odlišní v mnoha ohledech a to jak v chuťovém prožitku, tak ve výživových hodnotách.

Použití

Lahodní cvrčci jsou tepelně upravení a tak si je můžete vychutnat jednoduše tak, že je sníte v té podobě jak jsou. To je asi nejlepší způsob. 

Můžete je ale přisypat například na cereálie, nebo jimi posypat nějaké další sladké jídlo, aby jste jej zpestřili a zároveň zvýšili výživové hodnoty.

 

Způsob přípravy

  1. Před zpracováním se cvrčci zachladí a následně zamrazí. To se dělá především z důvodu pohodlné manipulace, protože po zachlazení přejdou do hibernace, stejně jako to na podzim dělávají v přírodě. 
  2. Ve zmraženém stavu se také přepravují z farmy do kuchyně. Takto se s nimi snáze manipuluje aby neskákali po kuchyni :-)
  3. V kuchyni se vhodí do vroucí vody. Zde dojde k tepelné úpravě, kde jsou zničeny případné nežádoucí látky, obdobně jako se to provádí i u většiny živočišných produktů. 
  4. Poté se naloží do horkovzdušné trouby kde se suší horkým vzduchem aby byli právě tak křupaví, jak je máte rádi.
  5. Po usušení se cvrčkům odstraní většina končetin, aby moc neškrábali v krku.
  6. Poté sušené cvrčky obalíme v čokoládě se špetkou kyseliny citrónové. Ve WormUP nepřidáváme do hmyzu žádné dochucovadla, protože věříme, že to jde dělat čistě a zdravě. 
  7. Následuje balení. Na dávkovací váze, nadávkujeme cvrčky do pytlíků a vzduchotěsně uzavřeme.  
  8. Nakonec putují k vám a my věříme, že Vás nadchnou ;-)

 

Trvanlivost

Minimální trvanlivost Lahodných cvrčků je 1 rok od data výroby. 

Tato trvanlivost je dosažena pouze díky důkladnému vysušení a vzduchotěsnému uzavření.

 

Složení

Sušení cvrčci domácí (Acheta domesticus) (49 %), bílá čokoláda 49 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky; kaková sušina nejméně 31 %), kyselina citronová.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2190 kJ/ 523 kcal
Tuky (mastné kyseliny) 29 g
- z toho nasycené 17 g
Sacharidy 31 g
- z toho cukry 28 g
Sůl 0,6 g
Bílkoviny 35 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: