Logo
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Blog
23.03.2021
Křupaví červíci WormUP
Křupaví červíci od WormUp jsou cíleně chovaní a specificky krmení červíci, u nichž se nemusíme obávat jejich původu. Přestože někoho mohou na první po... číst celé
Jak se vyrábí rum: Finální fáze - zrání rumu
Díky předchozím dílům seriálu článků Jak se vyrábí rum již víme, jak se z cukrové třtiny stane destilovaný alkohol. To ale ještě stále není rum – k to... číst celé
Jak se vyrábí rum: Kolonová vs. kotlíková metoda destilace
V této části se podíváme blíže na to, jaký je rozdíl mezi kolonovou a kotlíkovou destilací a co to může znamenat pro rum jako výsledný produkt. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. udělujete firmě Nová duha s.r.o., se sídlem Dolní lhota 24, 67801 Blansko, IČ 26945321, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 47416 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Křupaví červíci WormUP
23.03.2021
Křupaví červíci WormUP
Křupaví červíci od WormUp jsou cíleně chovaní a specificky krmení červíci, u nichž se nemusíme obávat jejich původu. Přestože někoho mohou na první po... číst celé
Jak se vyrábí rum: Finální fáze - zrání rumu
Jak se vyrábí rum: Finální fáze - zrání rumu
Díky předchozím dílům seriálu článků Jak se vyrábí rum již víme, jak se z cukrové třtiny stane destilovaný alkohol. To ale ještě stále není rum – k to... číst celé
Jak se vyrábí rum: Kolonová vs. kotlíková metoda destilace
Jak se vyrábí rum: Kolonová vs. kotlíková metoda destilace
V této části se podíváme blíže na to, jaký je rozdíl mezi kolonovou a kotlíkovou destilací a co to může znamenat pro rum jako výsledný produkt. číst celé
Jak se vyrábí rum: Destilace (nejen) rumu
Jak se vyrábí rum: Destilace (nejen) rumu
V minulých článcích jsme si přiblížili, jak se sbírá a zpracovává cukrová třtina a jak se z melasy fermentováním stává meziprodukt blížící se podobě r... číst celé
Odkazy a partneři

Platební brána ComGate

Rumcajzl.cz na Firmy.cz

Rumcajzl.cz | O nás

Nakoupíte u nás prémiové rumy, giny, whisky a likéry - vše prémiový alkohol za skvělé ceny.

Nabízíme pečlivý výběr ze značek jako Blue Mauritius, Ron de Jeremy, El Clásico, G'Vine Gin, Flor de Caňa, Ron Prohibido, Stolichnaya, Tito's, Blue Stamp, Baron Hildprandt a mnohé další.

Alkoholické nápoje není možné prodávat osobám mladším 18 let.

Při prevzetí zboží budete vyzvání k prokázání plnoletosti.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Rumcajzl.cz - Nová duha 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz