Logo
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
23.03.2021
Křupaví červíci WormUP
Křupaví červíci od WormUp jsou cíleně chovaní a specificky krmení červíci, u nichž se nemusíme obávat jejich původu. Přestože někoho mohou na první po... číst celé
Jak se vyrábí rum: Finální fáze - zrání rumu
Díky předchozím dílům seriálu článků Jak se vyrábí rum již víme, jak se z cukrové třtiny stane destilovaný alkohol. To ale ještě stále není rum – k to... číst celé
Jak se vyrábí rum: Kolonová vs. kotlíková metoda destilace
V této části se podíváme blíže na to, jaký je rozdíl mezi kolonovou a kotlíkovou destilací a co to může znamenat pro rum jako výsledný produkt. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Křupaví červíci WormUP
23.03.2021
Křupaví červíci WormUP
Křupaví červíci od WormUp jsou cíleně chovaní a specificky krmení červíci, u nichž se nemusíme obávat jejich původu. Přestože někoho mohou na první po... číst celé
Jak se vyrábí rum: Finální fáze - zrání rumu
Jak se vyrábí rum: Finální fáze - zrání rumu
Díky předchozím dílům seriálu článků Jak se vyrábí rum již víme, jak se z cukrové třtiny stane destilovaný alkohol. To ale ještě stále není rum – k to... číst celé
Jak se vyrábí rum: Kolonová vs. kotlíková metoda destilace
Jak se vyrábí rum: Kolonová vs. kotlíková metoda destilace
V této části se podíváme blíže na to, jaký je rozdíl mezi kolonovou a kotlíkovou destilací a co to může znamenat pro rum jako výsledný produkt. číst celé
Jak se vyrábí rum: Destilace (nejen) rumu
Jak se vyrábí rum: Destilace (nejen) rumu
V minulých článcích jsme si přiblížili, jak se sbírá a zpracovává cukrová třtina a jak se z melasy fermentováním stává meziprodukt blížící se podobě r... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Rumcajzl.cz na Firmy.cz

 

Odkazy a partneři

Platební brána ComGate

Rumcajzl.cz na Firmy.cz

Rumcajzl.cz | O nás

Nakoupíte u nás prémiové rumy, giny, whisky a likéry - vše prémiový alkohol za skvělé ceny.

Nabízíme pečlivý výběr ze značek jako Blue Mauritius, Ron de Jeremy, El Clásico, G'Vine Gin, Flor de Caňa, Ron Prohibido, Stolichnaya, Tito's, Blue Stamp, Baron Hildprandt a mnohé další.

Alkoholické nápoje není možné prodávat osobám mladším 18 let.

Při prevzetí zboží budete vyzvání k prokázání plnoletosti.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Rumcajzl.cz - Nová duha 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz