Medovina z Vysočiny 14% 0,5l

Naše medovina, která pochází z malé obce Osové na Vysočině, je výsledkem práce včelaře Václava Kosoura. Ten se osobně zasazuje o vznik produktu od A do Z. Jeho kvalitní med poskytuje skvělý základ pro vznik této výtečné medoviny.
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Možnosti doručení
Kód: 175126
179 Kč
Medovina z Vysočiny 14% 0,5l
Pečlivé balení
Pečlivě zabaleno
99,8% úspěšnost doručení
Rychlé doručení
Rychlá expedice
Do 24 hodin na cestě
Skvělé ceny
Atraktivní ceny
Akce, slevy, výhodné balíčky
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Rady, informace, řešení

Medovina je druh nápoje, jehož původ můžeme vystopovat až do starověku, kdy se jednalo o nesmírně populární typ lihoviny Podle dostupných informací ji pili už samotní sumerové v 3. tisíciletí před Kristem. Především během středověku ji však výrazně překonala vína nebo také různé druhy destilátů. Ačkoliv ani dnes se nejedná o zvlášť rozšířený nápoj, nic to nemění na faktu, že je medovina velmi příjemným pitím, které si dokáže vychutnat téměř každý.

Naše medovina, která pochází z malé obce Osové na Vysočině, je výsledkem práce včelaře Václava Kosoura. Ten se osobně zasazuje o vznik produktu od A do Z. Jeho kvalitní med poskytuje skvělý základ pro vznik této výtečné medoviny.

Při servírování medoviny máme dvě možnosti. Buď ji můžeme podávat studenou o teplotě kolem 14°C do sklenky se stopkou nebo se dá medovina podávat ohřátá na teplotu cca 50°C. Taková medovina nejen lahodně chutná, ale také zahřeje během chladných večerů. 

Dejte však pozor, abyste medovinu nepřehřáli nad cca 60°C. Při této teplotě totiž medovina ošklivě napění a její chuť se kazí. V obou případech servírování medoviny pak platí, že nejlepší je medovinu vychutnávat. Kopnete-li ji do sebe, moc si její lahodné chuti neužijete.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Likéry
Objem: 500ml
Obsah alkoholu: 14% obj.
Země: Česko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: